You need to upgrade your Flash Player.

Za le 29,99 EUR mesečne naročnine, ki že vključuje tudi vso potrebno strojno opremo.

Preprosto pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 70 71, kjer so vam naši visoko usposobljeni svetovalci vselej na voljo

Kako na pravo sled?

Uporabniki storitev CVS Mobile Vselej imajo v vsakem vozilu vgrajen modul GSM-GPS, ki sprejema GPS podatke o položaju vozila in zbira druge telemetrijske podatke iz vozila ter jih po omrežju GSM-GPRS pošilja na osrednji strežnik v nadzornem centru.

Uporabniki lahko do tako zbranih podatkov s paketom Vselej, ki vključuje tudi brezplačni najem modema, dostopajo neposredno prek spleta s pomočjo programa Internet Explorer, saj dodatna programska oprema ni potrebna.

Tekoče spremljanje voznega parka na področju Slovenije zagotavlja kratek interval osveževanja podatkov, saj se ti na spletni strani obnovijo vsakih 10 sekund, paket Vselej pa vam za vse storitve zagotavlja fiksni mesečni strošek – ne glede na količino prenesenih podatkov.

»S sistemom lokalnega sledenja po Sloveniji CVS Mobile smo izjemno zadovoljni. Omogoča nam stalen pregled nad delom voznikov, opravljenimi urami, prevoženo potjo in postanki. Z uporabo sledilnega telematskega sistema CVS Mobile se je učinkovitost našega poslovanja izboljšala za približno 70 odstotkov.«
Nataša Marinšek, Škrjanc Boštjan s.p.
Avtoprevozništvo in težka gradbena mehanizacija